SUOMEN EPIDEMIAPUHDISTUS OY

HAASTE

Uusi yritys kaipasi starttiin kaiken olennaisen ja ei mitään ylimääräistä. Yritys puhdistaa/desinfioi tiloja koko Suomen alueelta. Logon lisäksi kaivattiin puhdistettuihin tiloihin sertifikaatti, josta ilmenee, että tilat on puhdistettu.

 

RATKAISU

Yritykselle luotiin ilme, logo, sertifikaatti-tunnus, kotisivut ja painotuotteita. Logossa päädyttiin käyttämään neutraalia lyhennettä SEP yrityksen nimestä, Suomen Epidemiapuhdistus Oy. Työkeikoilla ravintoloissa, päivä- ja hoitokodeissa yms. ei haluttu säikäyttää ketään epidemia sanalla, yritys tekee myös ennaltaehkäiseviä puhdistuksia.  

 

TULOKSET

Sekä tekijät, että asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Ilme oli heti startista ammattimainen ja uskottava. Pienellä budjetilla saatiin kaikki olennainen materiaali yrityksen kilpailukykyiseen käynnistymiseen. 

 

Suositusten perusteella valitsimme Emmin ja annoimme Emmille vapaat kädet kotisivujen ilmeen suhteen. Parasta oli yhteistyö ja sen nopeus, sekä yhtenäinen näkemys kotisivujen ulkoasusta ja yleisilmeestä. Sovitut aikataulut pitivät ja ideasta toteutukseen ei tuhlautunut aikaa, vaan kaikki valmistui sovitussa aikataulussa ja laadukkaasti. Voimme lämpimästi suositella Emmiä yhteistyökumppaniksi.