KALUSTE POUTANEN

HAASTE

Kaluste Poutasella oli takanaan pitkä historia, perustettu 1947 ja toiminta oli käynnissä jo kolmannessa sukupolvessa. Yrityksen ilme oli muuttunut matkalla useamman kerran, eikä olemassa oleva ilme tai sen puute, tehnyt oikeutta pitkään toimineelle yritykselle. Myös sivut olivat jääneet tekniikassa ja ilmeessä jälkeen.

 

RATKAISU

Kaluste Poutaselle valmistettiin logo, johon haettiin klassista tyyliä ilmentämään pitkää historiaa. Logo suunniteltiin leimamaiseksi, toimimaan monenlaiseen merkintään esim. laserilla kalusteisiin. Yritykselle valmistettiin myös uudet raikkaat nettisivut, jotka ovat tekniikaltaan ja ulkoasultaan tätä päivää.

 

TULOKSET

Yritys saatiin tähän päivään ilmeeltään ja nykyisten yrittäjien, sekä yrityksen tyyliin ja käyttötarkoitukseen sopivaksi. Ammattimainen ilme heijastaa laatua ja ammattitaitoa, jota Kaluste Poutanen kalusteiden valmistajana tarjoaa.

 

Perheyrityksemme 70-vuotisen taipaleen kunniaksi päätimme raikastaa yrityksen ilmettä uusimalla kotisivut. Emmi otti homman hienosti haltuun ja prokkis lähti hienosti ”etänä” käyntiin, puhelimitse ja sähköpostitse. Saimme samaan yhteyteen tarjouksen uusia yrityksemme tylsä/epäinspiroiva logo. Logosta tulikin erinomainen ja yrityksemme pitkiä perinteitä kunnioittava. Myös uudet kotisivut valmistuivat hyvää tahtia, lopputuloksena nykyaikaisen tyylikkäät ja toimivat sivut jotka sopivat hyvin myös mobiiliselailuun. Kaikin puolin erittäin onnistunut toteutus alusta loppuun. Täydet pojot!

-Antti Poutanen, Kaluste Poutanen