#10 Honey Let’s Make Money

Mielessäsi on saattanut käydä, että kauniita ajatuksia, mutta mitä tekemistä näillä on rahan tekemisen kanssa?

Jos haluat enemmän, sinun täytyy olla enemmän ja antaa itsestäsi enemmän. On virhe ajatella, että annan enemmän ajastani ja energiastani, jotta saisin enemmän rahaa. Se tie vie loppuun palamiseen tai ainakin syvempään tyytymättömyyteen, sillä raha itsessään ei tuo onnea. Se mitä rahalla voi tehdä tuo onnea, mutta jos vaihdat kaiken ajan ja energian jatkuvasti pois, et koe olevasi yhtään sen onnellisempi. Kasvatat vain negatiivisuuttasi rahaa ja sen hankkimista kohtaan.

Kun laajennat näkemystäsi, kasvatat tietoisuuttasi, myötätuntoasi ja elämän iloasi, syvennät suhdettasi elämään, itseesi ja muihin ihmisiin. Silloin ajattelusi ja ideasi muuttuvat väistämättä. Kun jokin muuttuu, se väistämättä muuttaa jotain. Alat aivan varmasti huomata muutosta ympärilläsi. Vedät puoleesi uusia ihmisiä, tämä luo elämääsi uusia tilanteita ja avaa uusia mahdollisuuksia. Sinä itse ajattelet asioita eri näkökulmasta kuin ennen ja kun ajattelusi muuttuu, toimintasi muuttuu.

Voit nyt ajatella esimerkiksi, että koet työsi merkityksekkäänä ja tärkeänä, mutta pystyt palvelemaan vain yhtä ihmistä kerrallaan. Tämä tarkoittaa, että voit tienata enemmän vain vaihtamalla aikaasi enemmän. Olet varmasti jo laittanut hintasi omalle maksimitasollesi tai jos ansaitset palkkaa, alitajuntasi on ohjannut sinut siihen palkkatasoon, johon kuvittelet pystyväsi. Ajattelusi pitää sinut paikoillaan ja ankkuroituna tilanteeseesi. Sinun on muututtava syvemmin, jotta ajatuksesi muuttuvat alitajuntaan saakka. Uudet ajatukset antavat uuden näkökulman elämääsi ja se lähtee luotsaamaan sinua uuteen suuntaan.

Honey Let's Make Money etkotJaa: