#15 Honey Let’s Make Money

Ihmiset pitävät unelmointia enimmäkseen huuhaana ja se perustuu virheelliseen ajatukseen taustalla. Ajatellaan unelmissa olevan kyse siitä, että ikään kuin laitetaan ”lottokuponki” vetämään maailmankaikkeuteen. Kuulen usein, kuinka ihmiset laittavat ajatuksiaan ja toiveitaan passiiviseen ”tilaukseen” ja jatkavat elämäänsä kuten ennenkin.

On ok ja suotavaakin laittaa toiveitaan “tilaukseen”, se ohjaa sinua toimintaan. Maailmankaikkeuden lotosta ei kuitenkaan ole kyse, eikä onnen almujen jakamisesta. Sinun tulee itse olla aktiivinen toimija ja lunastaa “tilauksesi”. Se vaatii usein rohkeutta heittäytyä uuteen ja se vaatii varmasti poistumista mukavuusalueelta.

Jos haluat jotain mitä sinulla ei ole koskaan ollut, sinun täytyy tehdä asioita, joita et ole koskaan tehnyt.

Olen kohdannut jännitykseni puhua tapahtumissa, ollut jatkuvasti avoin ja aktiivinen uusien tilanteiden ja ihmisten suhteen, se on kuljettanut minua yrittäjänä uusiin mahdollisuuksiin. Mitä enemmän annan rohkeudestani, sitä suurempia mahdollisuuksia minulle on avautunut. En olisi voinut tuplata liikevaihtoani tekemällä enemmän töitäni. Minun oli kasvatettava varmuuttani ja itseluottamustani, jotta aloin saamaan suurempia tilaisuuksia.

Aina se ei ole kysynyt rohkeutta sanoa kyllä. Sain rahallisesti erittäin houkuttelevan tarjouksen menestyvältä yritykseltä. Tuo tarjous ei kuitenkaan vastannut lopullista tavoitettani: vapautta. Vapaus on minun motiivini rahaan. Haluan olla vapaa valitsemaan missä syön, miten pukeudun, missä asun. Haluan olla vapaa valitsemaan missä, miten ja milloin matkustan.

Kun olet tehnyt itsellesi selväksi haaveesi ja tavoitteesi, älä tee kompromisseja. Tilaisuudet, mahdollisuudet ja ideat eivät lopu, jos sinun tahtosi kestää.

Honey Let's Make Money etkotJaa: