#18 Honey Let’s Make Money

Minä olen aivan mahdottoman hyvä drama queen. Kun minä olen hyvällä päällä, minua ei pidättele mikään ja tunnen oloni loistavaksi. Säihkyn vastaantulijoille ja tartutan iloa. Kun minä olen huonolla päällä, vaivun niin syvälle kurjuuteen, että on vaikeuksia edes muistaa olleensa joskus onnellinen.

Nyt minulla on menossa low päivät. Tuntuu etten ole saanut tällä viikolla aikaiseksi mitään, kaikki tuntuu jumittavan ja takkuavan. Olen joutunut turvautumaan hengitys harjoituksiini vähän väliä. Olin vielä äsken ihan varma, että nyt minä kyllä putosin kyydistä, konkurssi tulee, hukka perii.

Minä olen pitänyt itsestäni kirjaa viimeiset puoli vuotta. Minulla on exel johon kerään itselleni "papukaijamerkkejä". Käytännössä laitan 1 jos olen tehnyt määrittämäni asian ja 0 jos en ole. Olen määrittänyt jokaiselle päivälle tehtäväksi asioita, jotka tukevat minun ideaali tulevaisuuttani. Siellä on minulla esim. opettele sijoittamista, meditoi, liiku, ravitseva ruoka, työ jne. Jokaisen päivän päätteeksi annan myös arvosanan fiiliksestäni 1-10.

Voin siis todistaa itselleni, että olen valtaosin TODELLA onnellinen. Tiedän myös, että ei olisi normaalia jos olisin kokoajan 10. Elämä tarvitsee kontrastia, kuten sydämemme syke. Ei olisi tervettä jos graafi näyttää pelkkää suoraa viivaa...

Pidän muistikirjaa myös töistäni päivittäin. Sain kumottua senkin, että olisi mitään hätää taloudellisesti ja olen saanut hienosti aikaiseksi tälläkin viikolla. Minun oloni yritti valehdella minulle, mutta minulla on todisteet: KAIKKI ON HYVIN!

Honey Let's Make Money etkotJaa: