#20 Honey Let’s Make Money

Tänään sananen yhteisön ja yhteistyön voimasta. Lehtikuva on tämän päivän Lappeenrannan paikallislehdestä ja siinä on juttua minun yhteisöstäni.

Me liekitämme toistemme ajatuksia ja suunnitelmia. Kannustamme toisiamme, kysymme toisiltamme mielipiteitä. Riemuitsemme yhdessä jokaisen onnistumisia tai kannustamme eteenpäin takapakeissa. Sillä on suuri vaikutus jokaisen yksilölliseen rohkeuteen ja energiaan.

Oletko potkinut joskus jalkapalloa yhdessä jonkun kanssa? Oletko huomannut, kuinka vastapalloon potkaistessa pallo lähtee huomattavasti tulisemmin, kovempaa ja pidemmälle, kuin jos potkaisisi paikallaan olevaa palloa?

Takana vaikuttaa fysiikan laki, jossa teidän yhteinen energia vaikuttaa pallon liike-energiaan suuremmin, kuin yhden ihmisen energia. Kaverilla on myös mahdollisuus tyssätä ja pysäyttää liikkeelle laittamasi pallo.

On tärkeää valita yhteisönsä huolella ja ympäröidä itsensä ihmisillä, joilta saa hyviä vastapalloja. Se kirjaimellisesti kasvattaa sinun tekojesi potentiaalienergiaa.

Potentiaalienergia on kappaleeseen varastoitunutta energiaa. Se liittyy aina erilaisiin vuorovaikutuksiin, joita vallitsee joko eri kappaleiden tai saman kappaleen eri osien välillä. Energia varastoituu kappaleeseen, kun kappaleeseen kohdistetaan voima, joka aiheuttaa muutoksen kappaleessa.

Fysikaan lait pätevät sinuun ja kaikkeen mitä teet. Olet kappale maan päällä, niinkuin muutkin kappaleet. Niin kauan kuin painovoima pitää sinunkin jalkasi maanpinnalla, tiedät olevasi fysiikan lakien vaikutuksen alla.

Honey Let's Make Money etkotJaa: