#23 Honey Let’s Make Money

Minun täytyy nostaa oma käsi ylös tässä kohtaa. Minulla on paljon petrattavaa. Syyllistyn joskus tuskastelemaan töissä kun projektien aikataulut eivät pidä.

Tuskastelen kun ihmiset jättävät asioita viime tippaan ja jätän itse asioita viime tippaan. Ärsyynnyn jos laskuja ei suoriteta ajallaan, enkä ole itse aina tismallinen eräpäivien kanssa.

Minun täytyy olla sitä, mitä odotan saavani. Koska saan sitä mitä olen. Minun täytyy olla itse ajoissa, tarkka, järjestelmällinen, kun odotan, että suunnitelmani toteutuu tarkasti ja järjestelmällisesti.

Tämän ajatuksen perustelen taas fysiikalla. Mekaniikan kolmas peruslaki, voiman ja vastavoiman laki, tai Newtonin III laki. Laki sanoo, että jos kappaleeseen vaikuttaa toinen kappale jollain voimalla, niin samanaikaisesti kappaleen täytyy vaikuttaa toiseen kappaleeseen yhtä suurella, mutta suunnaltaan vastakkaisella voimalla.

On siis luonnonlakien vastaista, että jätän kaiken viima tippaan, mutta odotan muiden olevan aina ajoissa minun suhteeni. Olisi myös luonnonlakien vastaista, että odottaisin ihmisten ostavan minulta palveluita ja tuotteita, jos en itse käyttäisi muiden palveluita ja tuotteita.

Erityisesti yrittäjät huom! KIERRÄTTÄKÄÄ RAHAA, myös toistenne kassojen ja kirjanpitojen läpi. Pelatkaa sillä valuutalla mitä haluatte saada. Jos annat palkaksi palveluitasi tai tuotteitasi, et voi odottaa pankkitilisi kasvavan.

Honey Let's Make Money etkotJaa: