#24 Honey Let’s Make Money

Oletko poiminut hedelmiä, kun ne ovat kypsiä ja irtoavat kämmenelle kuin itsestään? Tiedätkö sen vaivattomuuden tunteen, lisäksi hedelmä on silloin parhaimmillaan syötäväksi, herkullisimman makuinen.

Samalla tavalla uudet ajatukset, ideat ja mahdollisuudet syntyvät. Se on vaivatonta ja helppoa, saat idean ja huomaat jo toimivasi. Tai mahdollisuudet ja ihmiset tulevat luoksesi. Niin elämä voi alkaa rullaamaan, niin se on alkanut minulla rullaamaan. En käytä energiaani raakojen hedelmien kiskomiseen.

Keskity itseesi ja elämääsi, älä vahdi hedelmien kypsymistä. Niin hedelmät tippuvat mukaasi vaivatta matkallasi.

Tee elämästäsi hyvää, tee asenteestasi ja ajatuksistasi hyviä. Tee itsestäsi ihminen jota sinä rakastat ja se alkaa vetää puoleensa uutta ja hyvää, kaikkea mitä rakastat.

Sinun ei siis tarvitse hajottaa päätä miettiessä uusia palveluita, kasvua, uutta ammattia, mitä ikinä. Sinun tehtäväsi on keskittyä itseesi ja kasvaa ihmisenä. Lue uudelleen #23 ja Newtonin kolmas laki. On luonnon lakien mukaista, että maailma vastaa takaisin samalla mitalla siihen mitä sinä olet. Voit hallita sinulle tapahtuvia asioita sillä mitä itse olet. Eikö ole upeaa!

Honey Let's Make Money etkotJaa: