#25 Honey Let’s Make Money

Olet tutkinut ja oikaissut omia ajatuksiasi ja uskomuksia. Kirjoitat itsellesi uusia totuuksia. Kuvitat alitajuntaasi itse olemalla tarkempi mitä katsot ja kuuntelet. Vahdit mikä pääsee rakentamaan pesää päähäsi.

Tiedostat, että sanasi muovaavat todellisuuttasi. Sanoitat elämääsi uudelleen ja olet tietoinen puheistasi. Tiedostat, että ajatukset ohjaavat tunteitasi ja tunteet käytöstäsi. Olet tietoinen ja vaikutat ajatuksiisi, keskityt positiiviseen tai neutraaliin.

Tiedät, että mikään ei muutu, jos mitään ei muuta. Olet aktiivinen ja avoin uusille ihmisille, tilanteille ja mahdollisuuksille. Keskityt mahdollisuuksiin. Olet valmis muuttamaan toimintatapojasi ja ajatuksiasi kun huomaat, etteivät ne palvele sinua.

Tiedät, että maailma on paljon ihmeellisempi ja moninaisempi paikka kuin osaat kuvitella ja mahdollisuuksia on paljon enemmän kuin sinun pääsi sisällä. Olet mahdollisuuksille avoin, mielesi on avoin.

Kun tilaisuus näyttäytyy sinulle, kun uusi innostava ajatus syttyy mieleesi, kun tunnet nostetta ja innostusta, TOIMI! Toimi jollain tavalla, mikä voisi viedä asiaasi eteenpäin. Saatko impulssin soittaa jollekkin? Soita. Lähettää sähköpostin? Lähetä. Mennä Puumalan torille? Mene. Sinun täytyy hypätä heti.

Näin videoklipin jossa ihmiset olivat hyppäämässä laskuvarjolla, benjillä, korkealta ja matalalta veteen. He olivat saaneet itsensä aivan laidalle asti, mutta paniikki iski laidalla ja he peruuttivat. Älä anna itsellesi aikaa puhua itseäsi pois siitä mitä olet tekemässä. Kun olet saanut itsesi laidalle saakka, hyppää heti!

Honey Let's Make Money etkotJaa: