#9 Honey Let’s Make Money

Olen tänään ollut kiitollinen omalle isälleni siitä, mitä hän on minuun kylvänyt. Minä olen saanut olla sellainen kuin olen ja minua on tuettu, rakastettu ja kannustettu. Minuun on valettu uskoa, että minä osaan ja pystyn mihin vain ryhdyn.

Luin tänään artikkelin, jossa kuvattiin meidän käytöksen ja seurauksen välistä yhteyttä. Siinä kerrottiin, että koska tekojemme vaikutukset eivät usein näy heti, emme osaa yhdistää meille tapahtuvaa hyvää, siihen hyvään jonka olemme itse laittaneet alulle. Siinä kerrottiin, että esim. lukemamme kirjat voivat kääntää elämme suunnan ja määrittää elämäämme vuosien päästä.

Luovutamme usein kesken tai kuvittelemme elävämme vain sattumusten armoilla, koska emme osaa yhdistää seurauksia tekoihimme. Muistimme ei kanna ajan kuluessa ja kaikista suurimmat seuraukset summautuvat kaikista pienistä asioista, joita teemme.

Jos mietin elämääni taaksepäin, kaikkia tapahtumia, jotka ovat johtaneet tähän hetkeen. Näen tapahtumien ketjun, jossa yksi asia on johtanut toiseen. Muista ja tiedosta, että niin tulevaisuuskin muokkautuu. Ketjureaktiona, jossa jokaisella hetkellä on merkitystä.

Kylvä aktiivisesti ja joka päivä keskittyen hyvää, positiivista ja kannustavaa ympärillesi, oli tilanteesi mikä tahansa. Sinun on löydettävä tyytyväisyyttä elämääsi tänään, jotta voit olla tyytyväinen myös tulevaisuudessa.

Honey Let's Make Money etkotJaa: