#3 Honey Let’s Make Money

Näin sunnuntaina kannustaisin sinua ajatteluun ja avoimuuteen. KAIKKI lähtee ajatuksesta. Kaikki mitä ihminen on luonut ja keksinyt on ensin pelkkä ajatus, jota on seurannut toiminta. Siispä, minulla on sinulle hyviä ja huonoja uutisia.

Huono uutinen on se, että jos et ole valmis muuttamaan mitään ajattelussasi, tilanteesi ei tule muuttumaan mihinkään. Sinun on pakko olla avoin ja auki uusille ajatuksille, jotta voit saada uusia ideoita. Sinun on syytä aktiivisesti tiedostaa, että maailma on täynnä mahdollisuuksia, ratkaisuja ja keinoja. Sinun tietoisuutesi on murunen todellisuudesta ja olet paljon pystyväisempi ja kyvykkäämpi kuin suostut itsellesi myöntämään.

Tästä päästäänkin hyvään uutiseen. Sinä pystyt muokkaamaan ajatuksiasi, oppimaan uutta, löytämään uusia ratkaisuja ja reittejä jokaiseen tilanteeseen. Sinun täytyy ensin vain löytää ulos vanhasta tavastasi ajatella.

Minulle toimii tähän parhaiten kuuntelu. Kuuntelen videoita YouTubesta päivittäin. Seuraan ihmisiä, jotka osaavat tai tietävät jotain mitä minä haluan oppia. Kuulokkeilla kuuntelu toimii mielestäni parhaiten siksi, että se vapauttaa käteni arjen askareisiin. Kuuntelen minun unelmia ja tavoitteitani edistäviä asioita kun laitan perheelle ruokaa, siivoan, ajan autoa, kaupassa käydessä, lenkillä.

Voit vaikuttaa siihen mitä mieleesi syötät ja millaisilla ajatuksilla ja uskomuksilla mielesi täytät. Kun alat syöttää tarkoituksella mieleesi uusia asioita, et voi olla huomaamatta muutosta.

"Energy flows where attention goes."

Alla joitakin ihmisiä, joita itse olen seurannut YouTubesta vuosien saatossa. Seuraan yleensä yhtä tai kahta ihmistä kerralla ja huomaan sen menevän kausittain ketä minun kiinnostaa kuunnella. En tyrmää ajatuksia, vaikka ne kuulostaisivat hulluilta. Ajattelen sen olevan vain mieleni raja ja olen valmis laajentamaan ajatuksiani. Tätä ajatusta suosittelen myös sinulle, ole valmis ajattelemaan uutta ja laajentamaan maailmankuvaasi.

Jack Canfield
Bob Proctor
Dr. Wayne Dyer
Brian Greene (NOVA-sarja )
Joe Vitale
Tony Robbins
Oprah Winfrey
Esther Hicks
Robert Kiyosaki
Jen Sincero

Rohkeutta ja avoimuutta, kaikkea ei tarvitse purematta niellä, mutta avoimuus on avain uuteen!

Honey Let's Make Money etkotJaa: