#4 Honey Let’s Make Money

Tee tarpeeksi suuria tavoitteita, jotta se saa sinut liikkeelle ja toimimaan. Tässä syy:
 
Meitä ohjaa vaiva-voitto-suhde. Olet varmasti joskus puntaroinut, lähtisitkö kioskilta hakemaan suklaata, ehtisitkö vielä kauppaan hakemaan saunaoluen yms.? Joskus muut vaikuttavat tekijät voittavat, kuten rankkasade tai oma olotila. Joskus mieliteko on niin vahva, että se kaataa kaikki esteet tieltään ja olet kaupassa 20:55 hölkkäämässä kassalle (only in Finland juttuja… ? ).
 
Jos minä ehdottaisin sinulle, että pelataanko Afrikan tähteä ja sinä nostalgiapäissäsi ehdit hieman innostua ajatuksesta: ”hei joo, pelataan!”. Sitten muistan, että peli jäikin viimeksi mökille. Meidän mökki on 300km päässä, lähdetäänkö hakemaan?
 
Entä jos kysyisinkin sinulta, että haluatko minulta liput kahden viikon täyshoitoon Malediiveille, voit varata ajankohdan kun sinulle sopii. Siellä on sellainen viidentähden hotellihuoneisto meren päällä, oma uima-allas ja kaukoputki tähtien katseluun, ruuat, juomat, hieronnat ja hoidot sisältyvät mukaan. Liput unohtuivat meidän mökille 300km päähän, lähdetäänkö hakemaan?
 
Ehkä rakastat Afrikan tähteä ja inhoat kaukomatkailua. Pointti on siinä, että kun sinulla on S I N U A tarpeeksi kutsuva, kutkuttava ja suuri tavoite mielessä, olet valmis lähtemään liikkeelle. Matkalla mökille saattaisi autosta hajota rengas tai loppua bensa, silloinkin toimintaasi ohjaa ajatus siitä, mikä sinua odottaa määränpäässä. Jatkatko matkaasi vai palaatko kotiin.
Honey Let's Make Money etkot


Jaa: