#1 Honey Let’s Make Money

Tässä se tulee, ihan ensimmäinen ja minusta tärkein steppi. Itse olen työstänyt ajatuksiani tietoisesti nyt kuutisen vuotta ja todellakin huomannut sen vaikutuksen elämässäni. Tämä pätee niin rahaan kuin kaikkeen muuhunkin elämässä.

Meitä ohjaa alitajunta enemmän kuin tietoinen mieli. Alitajunta taas on täynnä ajatuksia ja uskomuksia, jotka eivät välttämättä ole edes meidän omia, tai eivät vastaa millään tavalla nykyistä maailman menoa.

Esimerkki: kuinka moni on kuullut isovanhemmiltaan tai vanhemmiltaan oppeja rahankäytöstä, jotka ovat peräisin sota- ja pula-ajalta? (Minulla on täällä käsi pystyssä). Minun isän äiti, todella rakas mamma, jonka kanssa vietin lapsuudessani paljon aikaa ja jonka olen havainnut olevan yksi suuri "kertojan ääni" päässäni, ohjeisti minut maailmaan muutettuani kotoa: "Elä Emmi sitten nuukasti."
Yrittäjä vanhempieni lempilause on: "yrittäminen on sellaista, että kaikki mitä tulee myös menee."

En missään nimessä sano näitä esimerkkejä syyllistävästi, pointti onkin siinä, ettei syyllistä, ei tuomitse, ei syyttele muita. Vaan T I E D O S T A A mitä ajatuksia ja uskomuksia alitajunnassa on.

Meidän ei varmastikkaan ole tarkoitus elää koko elämää sillä alitajunnalla, jonka olemme lapsuudessa vajaalla kyvyllä ymmärtää maailmaa tallentaneet. Meillä on kaikki valta ja voima ja kunnia deletoida mikä ei meitä palvele ja tallentaa uusia totuuksia itseemme.

Honey Let's Make Money etkotJaa: