#2 Honey Let’s Make Money

Tämä on myös tärkeimpiä ja merkittävimpiä asioita, jotka muokkaavat elämääsi. Mihin sinun energia menee? Maailmassa on energiaa yllinkyllin, mutta se mikä sinun kapasiteetin läpi kulkee on rajallinen määrä. Energialla tarkoitan yksinkertaisesti sinun jaksamista ja voimavaroja.

"Time wasted rationalizing the mediocre could be time spent creating the magnificent."
-Jen Sincero

Olen alkanut elää ylläolevan lauseen mukaisesti. Itse sain ensimmäisen pilkahduksen tästä ajatuksesta ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Olin muuttamassa uuteen kaupunkiin, jossa ei ollut mitään paikkaa auki, joka olisi vastannut koulutustani tai ammattiosaamistani. Näin mielessäni kaksi ratkaisua tilanteeseen: 1. työkkäri + Kela + lomakkeiden täyttäminen, selvittely ja odottelu. 2. yrittäjäksi ryhtyminen.

Ajatus ensimmäisestä vaihtoehdosta, oikeastaan pelkästä lomakkeiden täyttämisestä, oli minulle niin epämiellyttävä, että yrittäjyys tuntui yksinkertaiselta ratkaisulta. Päätin suunnata KAIKEN energiani, eli ajatukseni, tekoni ja huomioni yrittäjyyteen.

En edes tiennyt aluksi mitä alkaisin yrittämään, mutta listasin itselleni mitkä kriteerit yrittämiseni olisi täytettävä: jotain minkä voin aloittaa välittömästi, jotain johon ei tarvitse investointeja eikä alkupääomaa.

Tässä sitä ollaan, edelleen yrittäjänä. Tuo tarina kuulostaa aika hullulta nyt luettuna, mutta kun tilanne on päällä, ihminen löytää uskomattomia voimavaroja ja tahdonvoimaa. Suuntaa tahdonvoiman energiasi sinun hyvinvointia, onnea ja vaurautta edistäviin asioihin.

P.S. Mieti maailman ja muiden pelastamista vasta kun olet pelastanut itsesi ja sinulla on hyvinvoinnista kumpuavaa, positiivista energiaa muille jaettavaksi.

Honey Let's Make Money etkotJaa: