Laatimispäivä 1.4.2018

Tätä Suunnittelutoimisto C.D.M concept-design-marketing Oy:n asiakasrekisteriä pitää yllä Suunnittelutoimisto C.D.M concept-design-marketing Oy, Y-tunnus 1938398-8, Kauppakatu 28 A, 53100 Lappeenranta.

Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle, voit ottaa yhteyttä Emmi Siitari, puh. 040 960 1887, [email protected]

CDM:n asiakasrekisteri on olemassa siksi, että voimme tarvittaessa olla yhteydessä asiakkaaseen päin. Yleensä asia liittyy jo olemassa olevaan asiakassuhteeseen tai yhteistyökuvioon tai tulevien yhteistyökuvioiden suunnitteluun.  Satunnaisesti, mutta erittäin harvoin Annika saattaa lähettää yrityksellesi markkinointiviestintää, mutta sitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi.

Rekisteristä löytyvät nämä henkilötiedot: etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite. Tiedot on hankittu cdm.fi nettisivujen yhteydenottolomakkeen ja uutiskirjeen tilauslomakkeen kautta. Molemmissa lomakkeissa on ilmoitettu tietojen päätymisestä CDM:n asiakasrekisteriin.

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan lisätä MailChimp uutiskirjeohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Ko. palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen.

Asiakasrekisteriä CDM säilyttää tietokoneellaan sekä matkapuhelimessaan, jotka molemmat on suojattu salasanalla. Kaupan kautta tehtyjen tilausten tiedot löytyvät myös tämän verkkosivuston hallintaliittymästä, joka sekin on suojattu vahvalla salasanalla. Nettisivut taasen sijaitsevat kotimaisen Zonerin palvelimella ja Zoner ottaa tietoturvan vakavasti.

Asiakasrekisteriin lisätyllä henkilöllä on tietenkin oikeus saada nähtäväksi rekisteriin merkityt henkilötiedot, jos hän haluaa ne nähdä. Tietoja voi myös muuttaa ja poiskin ne saa. Nämä(kin) pyynnöt voi ilmoittaa Emmille sähköpostitse.