Mielen Melodiat Talo

LAPPEENRANTA

Mielen Melodiat Talo on yli 100 vuotta vanha tiilirakennus Lappeenrannan linnoituksen kärjessä, Saimaan rannalla. 200 neliömetrin tilojen suunnittelun lähtökohtana oli luoda koti Mielen Melodioiden toiminnalle ja kunnioittaa vanhan talon tunnelmaa. Lisäksi Mielen Melodioiden luovan johtajan, taitelija Lauri Tähkän artistihistoria, kultalevyt ja soittimet haluttiin nivoa mukaan talon sisustukseen. Tavoitteena oli luoda talosta Läsnäolosta luovuuteen -brändiviestiä henkivä, rauhoittava ja ideoita synnyttävä aito kohtaamispaikka, jossa ihminen voi olla aito ja läsnä ihmiselle.

CDM vastasi Mielen Melodiat Talon kaluste-, valaistus-, sisustus- ja tekstiilisuunnittelusta. Muuntautumiskykyisiin tiloihin suunniteltiin myös omia kalusteita tukemaan haluttua tunnelmaa ja toiminnallisuutta. Kokonaisvaltainen projektinhallinta sisälsi budjetoinnin, kalusteiden kilpailutuksen, hankinnan ja aikataulutuksen viimeistelyyn asti.

”CDM onnistui erittäin hyvin tilojen suunnittelussa. Toiveenamme oli muuntautuvat tilat, joissa voidaan pitää muun muassa tyky-päiviä, työhyvinvointia tukevia tilaisuuksia, kokouksia ja mindfulness-ohjausta. CDM kuunteli toiveemme ja loi tilaan ainutlaatuisen tunnelman, jota ei voi sanoin kuvailla. Se kannattaa tulla kokemaan paikan päälle. Mielen Melodiat Talossa aidot tunteet saavat nousta esiin.”

Mari Ravattinen, toimitusjohtaja 
Mielen Melodiat Oy