Visma Solutions Lappeenranta

LAPPEENRANTA

CDM vastasi Visma Solutionsin noin 4 200 neliömetrin toimitilojen suunnittelusta sekä kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta. Suunnittelu oli käyttäjälähtöistä. Visman oma kymmenen hengen sisustusryhmä keräsi käyttäjien toiveet ja hyväksytti suunnitelmat omalla tiimillään. Suunnittelu sisälsi layoutin lisäksi väri- ja materiaalivalinnat sekä kaluste-, tekstiili- ja valaistussuunnittelun. Tämän lisäksi tiloihin suunniteltiin monia kalusteita, jotka teetettiin puusepäntyönä. CDM kantoi vastuun suunnittelun lisäksi koko projektin toteutuksesta muuttoon asti.

Tilat saivat sisustukseen inspiraation New Yorkista, mikä toimi kantavana teemana koko suunnittelun ajan. Keskiössä oli silloisen toimitusjohtajan Ari-Pekka Salovaaran visio tiloista: tulevaisuuden työympäristössä ihmisten luonnollinen kohtaaminen on avainasemassa uudenlaiselle kehitykselle. Yrityksen kasvusta johtuen erityisesti layout-suunnittelu oli jatkuvasti muutoksessa. Suunnittelua päivitettiin asiakkaan tarpeisiin useasti ja Koronan takia aikatauluja jouduttiin matkalla sopeuttamaan. Projekti kesti kaikkiaan noin kaksi vuotta. CDM toimitti Vismalle säännöllisesti raportit toteutuneista kustannuksista ja aikatauluista.

”Saimme hienot toimitilat. Sisustus tukee kulttuuriamme ja tapaamme tehdä työtä erinomaisesti. Haluan kehua erityisesti sitä, miten CDM antoi paljon ideoita, joista voitiin valita ja kehittää. Ihmiset pidettiin hienosti mukana. He saivat tunnustella erilaisia materiaaleja ja valita värejä. CDM vei projektia iteratiivisesti eteenpäin, kommunikaatio oli hyvää ja läpinäkyvää.”
 
Jussi Pekkala, toimitusjohtaja
Visma Solutions Oy