Visma Solutions Tripla

HELSINKI

Visma Solutionsin uudet toimitilat Mall of Triplassa Helsingissä saivat sisustukseen inspiraation New Yorkista iltavalaistuksessa, sillä se on myös Triplan kauppakeskuksen teema. CDM vastasi noin 1 500 neliömetrin toimitilojen pääsuunnittelusta. Suunnittelussa oli mukana myös lahtelainen Main Interiors. Projekti kesti kaikkiaan vuoden. Koronasta johtuen aikatauluja jouduttiin matkan aikana sopeuttamaan. Aikataulu oli tiukka, joten yhteistyössä oli todellista voimaa. CDM piti asiakkaan ajan tasalla ja toimitti säännöllisesti raportit toteutuneista kustannuksista ja aikatauluista.

Suunnittelu oli käyttäjälähtöistä. Visman oma kymmenen hengen sisustusryhmä keräsi käyttäjien toiveet ja hyväksytti suunnitelmat omalla tiimillään. Suunnittelu sisälsi väri- ja materiaalivalinnat sekä kaluste-, tekstiili- ja valaistussuunnittelun. Lisäksi tiloihin suunniteltiin kalusteita, jotka teetettiin puusepäntyönä. CDM vastasi suunnittelun lisäksi kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta eli budjetoinnista, kalusteiden kilpailutuksesta, hankinnasta ja aikataulutuksesta aina muuttoon asti.

”Yhteistyö CDM:n kanssa oli helppoa, ja kaikki hommat hoituivat sovitusti! Meillä uuden toimiston suunnittelussa oli mukana henkilökuntaa. CDM osasi upeasti ottaa erilaiset näkemykset huomioon ja tehdä useista toiveista kokonaisuuden, joka miellytti kaikkia. Uusi toimistomme Triplassa on paitsi viihtyisä ja kaunis, myös toimiva ja monipuolinen. Suosittelen CDM:ää lämpimästi. Oikein ikävä jo on yhteistyötä!”

Laura Schmidt, HR Business Partner
Visma Solutions Oy