Meita Joensuu & CDM Design

“Tämä oli asiakkaalle älyttömän helppo projekti, helpoin missä olen ollut mukana. Kaikki tuli eteen annettuna. CDM teki suunnitelmat ajatustemme pohjalta, esittelivät ne meille, ja se oli siinä. Joitain pieniä yksityiskohtia säädettiin, muuten suunnitelma oli selkeä ja täydellinen. Toteutus onnistui valtavan hyvin. Suosittelen CDM:ää lämpimästi. Todella asiantuntevaa ja oikea-aikaista toimintaa. Kaikki sujui erinomaisesti. Sen huomaa, kun ammattilainen tekee. Kokoushuoneistakin tuli niin ihanat, ettei itselle olisi tullut mieleenkään.”

Jaana Holopainen, johdon assistentti
Meidän IT ja talous Oy

Meidän IT ja talous Oy – tuttavallisesti Meita – tarjoaa laajasti ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Yrityksen hiljattain remontoidut 2300 neliön toimitilat Joensuun keskustassa viimeisteltiin sisustuksella, jolla lisättiin tiloihin lämpöä ja viihtyvyyttä.

CDM vastasi viidessä kerroksessa olevien tilojen viimeistelyprojektista – suunnittelusta, hankinnoista ja projektinhallinnasta.

Meitan Joensuun toimipisteessä oli jo siirrytty uuteen toimitilakonseptiin, ja suurin osa kalusteista oli paikoillaan. Viimeistelyprojektissa tavoitteena oli saada tiloihin väriä, lämpöä ja brändi-ilmettä. Valkoisiin seiniin tuotiin ilmettä väreillä, tauluilla ja puurimotuksilla. Tauluilla tuotiin myös hieman maakuntaromantiikkaa Meitan toimipisteistä eri kaupungeista. Viherkasveilla, verhoilla, lepotuoleilla ja neuvottelutilojen isoilla oviteippauksilla lisättiin viihtyisyyttä. Brändi-ilmettä vahvistettiin värien ja logojen myötä.