CDM DESIGN TYÖYMPÄRISTÖILLE

Osallisuutta ja hyvinvoivia työympäristöjä

Suunnittelupalvelumme työympäristöille

Suunnittelumme pohjautuu asiakkaan toiminnan ja tahtotilan ymmärtämiseen sekä brändiin. Tiedämme, miten tilasuunnittelu sekä digitaaliset osallisuusratkaisut taipuvat muutosjohtamisen tueksi. Hallitsemme koko designprosessin suunnittelusta käyttäjien osallistamiseen, datan analysointiin ja projektin kustannustehokkaaseen läpivientiin.

Teemme onnistumisia. Ilolla, intohimolla ja dataan nojaten. Meitä ohjaa halu saada asiakkaamme menestymään!

Töitämme

Visma Solutions Tripla

HELSINKI Visma Solutionsin uudet toimitilat Mall of Triplassa Helsingissä saivat sisustukseen inspiraation New Yorkista iltavalaistuksessa, sillä se on myös Triplan kauppakeskuksen teema.

tutustu »

Meidän IT ja talous Oy

LAPPEENRANTA Meidän IT ja talous Oy – tuttavallisesti Meita – tarjoaa laajasti ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Yrityksen uudet noin 1500 neliön toimitilat

tutustu »

Visma Solutions Lappeenranta

LAPPEENRANTA CDM vastasi Visma Solutionsin noin 4 200 neliömetrin toimitilojen suunnittelusta sekä kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta. Suunnittelu oli käyttäjälähtöistä. Visman oma kymmenen hengen sisustusryhmä

tutustu »

Suunnitteluprojektin vaiheet

Suunnittelu

Suunnittelumme pohjautuu asiakkaan toiminnan ja tahtotilan ymmärtämiseen sekä brändiin. Etsimme ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeeseen ja ylittävät odotukset.

Suunnitteluun kuuluvat tilan jakaminen toimintoihin, väri- ja materiaalivalinnat sekä kaluste-, tekstiili- ja valaistussuunnittelu. Huomioimme tilojen toiminnallisuuden, esteettömyyden ja puhtaana pitämisen. Teemme tiloja, jotka muuntuvat helposti käyttäjien erilaisiin tarpeisiin ja ovat näin pitkäikäisiä. Esimerkiksi koulussa verhoilujen tulee olla erittäin kestäviä, ja liiketilasuunnittelussa tarvitaan tuottavaa tilankäyttöä.

Huomioimme toimintamme vaikutukset ympäristöön jokaisessa projektissamme. Pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotteita. Käytämme olemassaolevia kalusteita mahdollisimman paljon ja uusissa hankinnoissa kartoitamme aina mahdollisuuden kierrätystuotteiden käyttöön.

Luomme suunnittelulla tilaan energiaa, joka tuntuu.

Projektinhallinta

Kun asiakas ostaa meiltä projektinhallinnan, hän luottaa kokonaisuuden käsiimme. Toimitamme asiakkaalle aina parhaat ja sopivimmat vaihtoehdot. Luottamus on avainsana.

Projekti alkaa, kun suunnittelu on hyväksytty. Muutamme valinnat budjetiksi ja laadimme projektille aikataulun. Vastaamme niiden toteutumisesta. Osallistumme työmaakokouksiin ja hoidamme yhteydet rakennuttajaan ja muihin suunnittelijoihin kuten arkkitehtiin sekä LVI- ja sähkösuunnittelijoihin. Hoidamme kilpailutuksen, tilaukset ja tuotteiden vastaanottotarkistuksen. Johdamme työtä asiakkaan kohteessa ja koordinoimme muutot.

Kannamme vastuun koko toteutuksesta, jotta asiakas voi keskittyä omaan toimintaansa.

Kalustesuunnittelu

Suunnittelemme kalusteita projekteihimme silloin, kun valmiskalusteista ei löydy sopivaa tai samalla hinnalla saa paremman mittatilauskalusteen. Suunnittelemme sitä, mitä asiakas tarvitsee — portaita, baaritiskejä, istuimia, saarekkeita. Huomioimme suunnittelussamme kestävän kehityksen periaatteet ja pyrimme muokkaamaan olemassa olevia kalusteita uuteen ilmeeseen aina, kun se on mahdollista.