Mitra & CDM Design

“Saimme mietityn, eheän ja mieluisan kokonaisuuden, jossa toiveemme toteutuvat ja myös brändiä tuodaan kivasti esiin. Tarpeemme muuttuivat matkan varrella merkittävästi, mutta CDM oli erittäin joustava, teki uudet suunnitelmat ja vei homman hienosti maaliin. CDM:n iloisuus, energisyys, ammattitaito, sparraus, yhteistyön helppous ja ketteryys tarttui meihin kaikkiin. Koko projekti vietiin läpi erittäin hyvässä hengessä ja henkilökunta oli myös vahvasti mukana.”

Lassi Nurmi, toimitusjohtaja
Mitra Oy

Mitra Oy on Imatra kaupungin kiinteistöorganisaatio, jonka ydintoimintaa ovat yritys- ja toimitilojen hallinta, vuokra-asunnot ja osaomistusasunnot sekä isännöinti, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtaminen. Ennen muuttoa uusiin tiloihin päätettiin tehdä remontti. Mitra halusi CDM:n yhteistyökumppaniksi asiakkailtaan saamiensa suositusten innoittamana. Suunnittelu sisälsi väri- ja materiaalivalinnat sekä kaluste-, tekstiili- ja valaistussuunnittelun.

450 neliömetrin tiloihin suunniteltiin avokonttori, työpisteitä, neuvotteluhuoneita, hiljaisen työn tiloja, erilaisia kohtaamistiloja. Uudistuksen koki lisäksi saunaosasto, jota vuokrataan myös ulos. Suunnittelun lähtökohtana oli viihtyisyys, sillä Mitrassa työskennellään pääsääntöisesti toimistolla, keskustellaan paljon ja ratkaistaan asiat kerralla kuntoon. Henkilöstö osallistui suunnitteluun ja valintoihin. Myös kestävä kehitys ja se, että olemassa olevaa voitiin kierrättää, oli tärkeää. Toiveena oli saada, uuden ja vanhan yhdistelmästä linjakas ja harmoninen kokonaisuus.