Teknosafe Oy

IMATRA

Turva-alan tuotteisiin erikoistunut Teknosafe rakennutti uudet tilat hiilineutraaliin Mioni-puistoon Imatralle. Rakentamispäätös lähti varastotarpeesta, mutta samalla tehtiin myös uudet myymälä-, huolto-, koulutus- ja toimistotilat. 

CDM:n vastaama kokonaisuus piti sisällään tilojen väri-, materiaali- ja kalustesuunnittelun lisäksi koko projektinhallinnan sekä muutosvalmennuksen.

Tavoitteena oli, että ovi kävisi tiuhempaan ja tilat olisivat toimivat. Uudet tilat mahdollistavat myymälän ja toimiston sekä myymälän ja varaston välittömän yhteyden, mikä lyhentää työntekijöiden siirtymiä ja mahdollistaa toimistotyön tekemisen myymälässä. Pienempiin toimistoneliöihin saatiin enemmän työpisteitä. Avoimet tilat lisäävät vuorovaikutusta ja ideointia ad hoc -keskusteluissa. Lisäksi haluttiin koulutustila omalla sisäänkäynnillä ja aulatiloilla, jotta tilaa voi vuokrata muille koulutustiloja tarvitseville. 

Projekti eteni sujuvasti ja kesti vajaan vuoden.

“Suosittelen CDM:ää ehdottomasti. On käsittämätöntä, miten CDM:llä oli kaikki langat käsissä kokonaisuuksista yksityiskohtiin. Suunnittelijalla oli oma näkemys, mutta hän tarjosi aina vaihtoehtoja, joista valitsimme. Oli ihanaa astua uuteen ja viimeisteltyyn.”

Anna Helminen, toimitusjohtaja
Teknosafe Oy